Privacy Statement

Privacy statement Spot-On
Spot-on, Establish your true colors respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft altijd vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken jouw gegevens alleen om diensten te leveren waar je om verzocht hebt.

Jouw persoonlijke gegevens
We zullen je persoonlijke gegevens zonder jouw toestemming niet ter beschikking stellen aan derden. We waarderen het vertrouwen dat je in ons stelt, en zullen alles in het werk stellen om jouw persoonlijke informatie te beschermen. De persoonlijke informatie wordt enkel en alleen gebruikt voor de diensten waarvoor je ze aan ons toevertrouwt. Bij een bezoek aan onze website of bij gebruik van sommige van onze producten kunnen de servers automatisch informatie opslaan, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en datum en tijd van jouw bezoek.

Als je cookies wilt uitschakelen, kun je dit doen via jouw browser. Meer gedetailleerde informatie over het beheer van cookies met specifieke webbrowsers kan worden gevonden op de websites van de betreffende browsers.

Heb je suggesties, klachten, of vragen over onze Privacy Policy? Neem gerust This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met ons op.

Spot-on
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
KvK 68046065

© Spot-on / 2017 / Disclaimer